2010-06-17

Receptas iškylai


Jeigu tradiciniai šašlykai jau pabodę, siūlome paragauti lašišos didkepsnių, keptų ant žarijų.


Reikės:

5 lašišų didkepsnių

citrinos

druskos, pipirų

šviežių bazilikų arba krapų



Lašišos gabaliukus iš anksto ištepam druska, pipirais.

Ant atskirų folijos lakštų dedame po gabalėlį lašišos, ant jo – griežinėlį citrinos.

Apdedame šviežių bazilikų arba krapų šakelėmis.

Kiekvieną kepsnį labai kruopščiai ir sandariai įvyniojame į kelis sluoksnius folijos.

Ant žarijų sudedame kepsnius ir nuolat vartant kepame apie 15 min.

Prapjovus folijos viršų ir atsargiai praskleidus, peiliu ir šakute iškrapštyti citriną ir išspausti ant žuvies.

Galima patiekti su keptomis bulvėmis bei mėgstamu padažu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą