2009-10-09

Krepšeliai su krabų įdaru


Svarstote kuo pavaišinti svečius, kad valgis būtų ne tik skanus, bet ir gražiai papuoštų stalą? Siūlau išbandyti nesudėtingą receptą - krepšelius su krabų įdaru. Šie krepšeliai yra švelnaus ir harmoningo skonio, be to, atrodo labai efektingai.

Krepšeliai su krabų įdaru

Reikės:

krepšeliams:

2 bulvių
1 kiaušinių
1 valg.š. kapotų krapų
žiupsnelio muskato riešutų
pipirų, druskos
1 valg.š. augalinio aliejaus

įdarui:

200 g. krabų mėsos (arba krevečių, krabų lazdelių)
pusės didelio kieto obuolio
1 valg.š. kapotų krapų
1 valg.š. citrinų sulčių
pipirų, druskos
granato grūdų
1 valg.š. augalinio aliejaus

Bulves sutarkuoti burokine tarka ir sujungti su kitais ingredientais, išskyrus aliejų.
Keksų formeles (silikonines) ištepti aliejumi. Imti tešlą ranka, šiek tiek išspausti skystį ir paskirstyti formelėse plonu sluoksniu taip, kad gautųsi lizdo forma.
Pašauti į karštą orkaitę (210 laipsnių) ir kepti 25 minutes.

Įdarui susmulkinti krabų mėsą, sutarkuoti obuolį, sumaišyti visus įdaro ingredientus, išskyrus granatų grūdus.

Įdarą sudėti į krepšelius ir papuošti granatų grūdais. Skanaus!


Šaltinis: http://olsanka.livejournal.com/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą